Carne Shaorma AYT Grup

Maestrii shaormari din tot Bucurestiul vin sa se aprovizioneze permanent de la carmangeria noastra fiindca doar aici gasesc carnea cea mai buna, cu un gust savuros si o calitate garantata 100%, ceea ce o face excelenta pentru prepararea shaormelor si a kebab-ului.

Retetarul shaormei ca la carteet-doner

Totul porneste la noi de la carne macra de cea mai buna calitate din vita, oaie sau pui, provenita din abatoarele proprii, atent supravegheate, carefunctioneaza pe baza celor mai exigente standarde de curatenie si igiena.

Dupa dezosare si indepartararea oricarui fel de impuritate, carnea atent selectata este condimentata si pusa la macerat timp de 12 ore, urmarind respectarea unei retete traditionale turcesti, transmisa din tata-n fiu.

Bucatile de carne macerata sunt apoi asezate una peste alta pentru a lua forma unui Doner, care este tratat termic prin congelare la -40 grade Celsius, pentru pastrarea prospetimii carnii pe tot parcursul perioadei de utilizare.
Depozitarea Donerului obtinut se face  la -24 grade Celsius, in incaperi frigorifice atent monitorizate termic, prin sisteme tehnologice de ultima generatie.

tavuk-donerRespectarea standardelor, garantia calitatii

In toate etapele prepararii Donerului – receptia materiilor prime, dezosare, macerare, tratament termic, ambalare si livrare – urmarim respectarea riguroasa a tuturor normelor igienico-sanitare. Mai presus de acest lucru, respectam traditia musulmana si garantam obtinerea produsului finit dupa standardul HALAL. Garantam de fiecare data calitatea si prospectimea fiecarui Doner iesit din unitatea noastra de productie.

Sistemul rapid de distributie

Livrarea donerilor de shaorma se face de asemenea prin respectarea standardelor de igiena si calitate si cu promisiunea celui mai scurt timp de onorare a comenzii. Flota noastra este compusa din autovehicule frigorifice, care pastreaza produsele in conditii optime pe toata perioada transportului catre locatiile partenere.

 
 
Liviu Sterea – Director Vanzari

Tel: +40 (737) 910 710

Email: liviu.sterea@aytlidergrup.ro/

 

Cere oferta