Despre AYT Lider Grup – Excelență prin pasiune!

Companiile reunite sub umbrela AYT Lider Grup sunt active de 20 de ani pe piata din Romania, intr-o serie de industrii conexe si nu numai, care au ca numitor comun respectul si consideratia fata de client.

Misiunea

Sa imbunatatim constant calitatea produselor si a serviciilor livrate clientilor, printr-o adaptare permanenta la nevoile si la evolutia stilului lor de viata. Vizam implementarea celor mai inalte standarde de calitate, urmarind cu vigilenta ca fiecare detaliu din procesul de productie, distributie si comercializare, sa fie tratat cu strictete si consideratie fata de consumator.

Valorile

O societate de consum bazata pe principii sanatoase de crestere, cladita pe dezvoltarea agriculturii si a infrastructurii de servicii oferite pe plan local. Valorile in care credem sunt: CALITATEA SUPERIOARA, GRIJA FATA DE CLIENT, PROMPTITUDINEA, PROFESIONALISMUL ANGAJATILOR.

AYT Lider Grup se implica activ in dezvoltarea unor sectoare importante ale economiei romanesti, fiind reprezentat in Romania de:

MACELARIA SI ABATOARELE HALAL, producator si distribuitor de carne si produse derivate de provenienta locala, cu certificarile cele mai exigente din domeniul sanitar-veterinar;
SUPERMARKET AYT, retea de puncte de desfacere pentru produse sanatoase si de calitate, de provenienta locala, dar si cu specific oriental;
DISTRIBUTIE AYT, flota proprie de masini de livrare in cele mai bune conditii a produselor alimentare de la fermele si abatoarele locale, pana in magazinele si supermarketul AYT;

AYT Lider Grup, o companie cu adevarat europeana

Calitatea si siguranta produselor noastre este certificata la nivel european. Suntem o companie certificata in domeniul calitatii, sigurantei alimentelor si a mediului. Certificarile pe care le detinem sunt dovada misiunii noastre zilnice de a oferi consumatorului increderea si siguranta necesara la achizitionarea produselor alimentare preferate:

  • Sistemul integrat de management al calităţii şi igienei: EN ISO 9001:2008
  • Sistemul de managament al Siguranţei Alimentare: ISO 22000: 2005
  • Standardul de protecţie a mediului SR EN ISO 140001: 2005