Despre AYT Lider Grup – Excelență prin pasiune!


AYT LIDER GRUP este o companie infiintata in anul 2011, dar, cu o experienta de peste 20 ani pe piata din Turcia si are la baza productia de carne si preparate din carne de bovina, ovina si pasare, sacrificate in conformitate cu prevederile legii islamice (halal).


Totul a inceput cu o macelarie mica, dar, cu sperante mari. In scurt timp am reusit sa punem in aplicare un sistem, formand diferite echipe de oameni, competenti si devotati, care au grija ca produsele comercializate de noi, sa ajunga pe masa d-voastra in cele mai bune conditii de calitate si igiena.


Sistemul in sine, presupune, achizitia de animale vii, provenite din ferme specializate in cresterea acestora, prin metode speciale, care ajuta la ridicarea standardului de calitate. Animalele sunt abatorizate in conditii de maxima igiena, sub stricta atentie a personalului nostru, care urmareste intreaga activitate, pentru a se asigura ca procedura este in conformitate cu standardele noastre. Carcasele de carne sunt transportate cu flota proprie catre carmangeria noastra, unde, ulterior, sunt transate si pregatite pentru livrari.


In acest moment marfa este comercializata in macelaria proprie situata in Calea Vitan 199 Sect.3, dar si distribuita, sub forma en-gross, catre multi clienti de tip restaurant, fast-food sau chiar macelarii.


Distribuim pe plan intern dar si international o gama larga de produse, de la carcase, piese sau preparate din carne, refrigerate sau congelate, de orice fel. Dispunem de metode tehnologice sub standarde UE pentru prelucrarea de SHAORMA, pe care o puteti gasii pe aparatele multor Fast-Food’uri din toata tara.


“Nu avem nimic de ascuns” In macelaria proprie gasiti zilnic carne proasptata de vitel, miel sau pui, transata si fasonata intodeauna in fata clientilor, ba mai mult, chiar si preparatele de genul mici, carnati, pastrama sunt pregatite in vazul tuturor, lucru apreciat si de toti clientii care deja ne viziteaza. Daca ar fi sa citam unul dintre commenturile clientilor nostri “creati dependenta” 🙂


Prospetimea, savoarea condimentelor orientale care dau aroma, dar si mediul in care este prelucrata carnea fac diferenta fata de toti ceilalti, fapte care ne-au adus in acest scurt timp in topul celor mai bune si renumite carmangerii-macelarii din tara.


Dispusa pe o suprafata de peste 200 mp, alaturi de macelarie, aducem in atentia d-voastra si supermarketul in care sunt comercializate peste 3000 de produse din import, de genul lactate, mezeluri, racoritoare, dulciuri, ceaiuri, ceainice, menaj sau igiena cu specific turcesc sau arabesc.


Pentru a va convinge ca “suntem altfel” nu ramane decat sa ne vizitati la locatia noastra din Calea Vitan nr.199, Sector3, Bucuresti, sau la numerele de telefon 0766588430 – 0770929398.


Va multumim!

Misiunea

Sa imbunatatim constant calitatea produselor si a serviciilor livrate clientilor, printr-o adaptare permanenta la nevoile si la evolutia stilului lor de viata. Vizam implementarea celor mai inalte standarde de calitate, urmarind cu vigilenta ca fiecare detaliu din procesul de productie, distributie si comercializare, sa fie tratat cu strictete si consideratie fata de consumator.

Valorile

O societate de consum bazata pe principii sanatoase de crestere, cladita pe dezvoltarea agriculturii si a infrastructurii de servicii oferite pe plan local. Valorile in care credem sunt: CALITATEA SUPERIOARA, GRIJA FATA DE CLIENT, PROMPTITUDINEA, PROFESIONALISMUL ANGAJATILOR.

AYT Lider Grup se implica activ in dezvoltarea unor sectoare importante ale economiei romanesti, fiind reprezentat in Romania de:

MACELARIA SI ABATOARELE HALAL, producator si distribuitor de carne si produse derivate de provenienta locala, cu certificarile cele mai exigente din domeniul sanitar-veterinar;
SUPERMARKET AYT, retea de puncte de desfacere pentru produse sanatoase si de calitate, de provenienta locala, dar si cu specific oriental;
DISTRIBUTIE AYT, flota proprie de masini de livrare in cele mai bune conditii a produselor alimentare de la fermele si abatoarele locale, pana in magazinele si supermarketul AYT;

AYT Lider Grup, o companie cu adevarat europeana

Calitatea si siguranta produselor noastre este certificata la nivel european. Suntem o companie certificata in domeniul calitatii, sigurantei alimentelor si a mediului. Certificarile pe care le detinem sunt dovada misiunii noastre zilnice de a oferi consumatorului increderea si siguranta necesara la achizitionarea produselor alimentare preferate:

  • Sistemul integrat de management al calităţii şi igienei: EN ISO 9001:2008
  • Sistemul de managament al Siguranţei Alimentare: ISO 22000: 2005
  • Standardul de protecţie a mediului SR EN ISO 140001: 2005