Supermarketul AYT – Produse de calitate la preturi avantajoase!

Vino in supermarketul AYT pentru o experienta extraordinara la cumparaturi. Daca iubesti produsele de calitate si vrei sa experimentezi diferite preparate din cultura orientala, aici gasesti tot ceea ce ai nevoie. De la produse de ingrijire personala, pana la condimente traditionale turcesti, fructe si legume de provenienta locala si produse de curatenie, supermarketul AYT  are in stoc bunuri pentru toate buzunarele. Poti cumpara linistit, fara a face rabat la calitate, dintr-o sursa sigura, aproape de casa ta.

Bucura-te de cele mai sincere ganduri ale noastre de a-ti fi pe plac de indata ce ne treci pragul. Personalul avizat din magazin este mereu gata sa te serveasca.

Apasati AICI pentru a viziona galeria foto cu vedetele care au incredere in produsele noastre si le consuma cu regularitate.

 


Ce spun clientii:

  • "Carmangeria AYT furnizeaza carne care respecta intregul proces "HALAL". Ma bucur ca am gasit in sfarsit un astfel de loc si in Romania. TIneti-o tot asa! " - Marius Petrescu - Sofer

  • "Cumpar produse de la Supermaketul AYT de mai multi ani si vreau sa va spun ca sunt cu adevarat ca au un raport calitate/pret foarte bun. Recomand cu incredere." - Petrescu Ion - Economist

1 2

Galerie Foto – SUPERMARKET AYT


Vedete la ayt


Galerie Foto – PUNCT DE LUCRU NOU